Atheragram Structura – ett rekommenderat företag

av Margareta Carlsson

Hur vet man om man kan lita på management- och organisationskonsulter? Undersök om det är ett s.k. Rekommenderat företag. Nu finns det på höglandet ett företag i branschen som är det: Atheragram Structura. En konsult med en affärsetik du kan lita på.

Logotype R-licens

R-licensen, Rekommenderat företag, är en etisk kvalitetsmärkning som symboliserar trovärdighet och ansvarstagande och tilldelas företag och organisationer som står för god affärsetik.

Det är viktigt med glädje, engagemang och kompetens på och i jobbet. Lika betydelsefullt är det med etik, moral och professionalitet. Att jag tycker det är inget nytt för de som känner eller arbetat tillsammans med mig. Det nya är att Atheragram Structura nu också fått en utomstående vidimering i form av R-märkningen och den är jag glad och stolt över!

Margareta Carlsson, managementkonsult och executive coach på Atheragram Structura, gläds över företagets R-licens. Att vara en konsult och driva ett företag man kan lita på känns viktigt, liksom att föregå med gott exempel.

Margareta Carlsson är ICF-certifierad coach på PCC-nivå. Det är en certifiering som måste underhållas med utbildning, egen mentorcoaching och rekommendationer och var fjärde år certifieras om för att gälla. På samma sätt måste R-licensen underhållas och genom periodiska mätningar kontrolleras att Atheragram Structura lever upp till kraven på ett R-företag.

Jag gillar det förhållningssättet. Själv arbetar jag med kunder ”som vill mer”. De vilar inte nöjda på gamla meriter. Det handlar om att hålla sig själv och företaget i ständig rörelse och utveckling. För mig är det en del av att leva som jag lär att underhålla mina certifieringar och hela tiden utvecklas professionellt och personligt även jag liksom att vårda och utveckla företaget.

R-licensen är en unik kvalitetsstämpel som man rekommenderas för och som tilldelas efter noggrann prövning. Att Atheragram Structura är R-licensierat innebär att företaget har ett etiskt förhållningssätt i sin verksamhet och därmed bidrar till långsiktig och god företags- och samhällsutveckling. Företaget värnar om ett personligt ansvarstagande, medmänsklighet och integritet för alla sina intressenter och är genom rekommendationer känt för god affärskultur.

Läs gärna mer om vad en R-licens är och innebär på www.rlicens.se/om-rlicens

Här nedan finner du det certifikat som visar Atheragram Structuras R-licens. Du kan också ladda ner licensen som PDF-fil.


Välkommen att dela inlägget:


Tillbaka

Lägg till en kommentar

Nyhetsbrev

Vill du få gratis information om nyheter, aktiviteter m m kring Atheragram Structura?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att skriva in din e-postadress.
Du kan när som helst avsluta prenumerationen.


Andra inlägg...